Direktlänk till inlägg 19 maj 2012

New Life - Del 20

Av Tomlinson eller Malik - 19 maj 2012 17:10

Zayn

Jag och Liam följde efter Louis och vi såg att han gick in till toaletten men precis när vi skulle öppna dörren så möttes vi utav ett par rödgråtna ögon. Vi stod tysta i hallen och Louis tittade ner i marken.

"What happend?" frågade jag tillslut

"I did something terrible" Louis röst lät tjock

"How bad could it have been?" frågade Liam och Louis började berätta om vad han sa till Rebecka och att han hade gjort henne riktigt arg. Men han ångrade vad han hade gjort och var riktigt ledsenöver det. Men jag fattar inte riktigt. Tyckte han om Rebecka eller vad kände han egentligen? Om man tycker om någon så borde man väl inte göra någonting sånt. Eller tyckte han om hannah mer? Åh vad jobbig! Jag är glad att jag inte har någon tjej just nu. Det var som att Liam kunde läsa min tankar för han ställde den frågan.

"So do you like Rebecka?" frågade Liam

"Yes or no or I don't know" han lät väldigt irriterad och förvirrad.

Vi började att gå tillbaka mot de andra och Louis gick tunga steg bakom mig ocj Liam. Eller alla andra, det var bara Harry och Niall som satt där. De tittade upp när vi kom.

"Where is Emlia?" frågade jag

"She wen't to Rebecka" svarade Harry

"So what happend anyway?" frågade Niall. Louis tittade skammset ner i marken medans han berättade vad som hade hänt. När han var klar så såg jag Emilia kommande mot oss med snabba steg, hon såg väldigt arg ut.

"Hey Emilia how is Rebecka?" frågade Niall men hon total ignorerade honom och började gå med snabbare steg mot Louis. Hon stannade bara några centimeter från honom och där stod hon. Det såg ut som att hon ville säga något men tvekade. Tillslut så sa hon det fast inte rktigt med ord, det hördes en hög smäll.

Louis

Det sved till i kinden som om någon bhade bränt mig med, någonting. Jag tittade ner i marken och visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Jag var chockad och visste inte vad jag skulle säga. Skulle jag bli arg på henne för att hon hade slagit mig eller skulle jag bli ledsen eller? Det slutade med attb jag nte sa någonting utan jag fortsatte att titta ner i marken.

"Don't you have any feelings?!" skrek Emilia åt mig "How can you do something like that to Becca? Do you think that she is some kind of toy that you can play with when you are bored and then when you don't want it anymore you just throw it away? How can you do something like that? You don't have any feeling do you?" jag tittade upp för att säga någonting en det kom ingenting ut ur min mun. Emilias ögon var fyllda med tårar men hon torkade snabbt bort dem. Jag såg hur hon höjde handen och jag var beredd på ett nytt slag. Men precis när hon tänkte slåtill mig så kom Liam bakifrån och tog tag i hennes arm.

"Thats enough, I think that he gets it" han röst var bestämmd men han lät inte arg snarare så lät han snäll och förstående. Nu vek sig Emilias ben och Liam släppte hennes arm, hon brast i gråt och la händerna för ansiktet. Hon satt där och grät medans vi andra stod där ochsåg dumma ut. när hon hade slutat gråta så tittade hon upp på mig med röda ögon.

"You have no idea what she has been trough. She don't need another person that she cant trust" Nu orkade jag inget mer jag reste mig upp och gick iväg. Jag hörde ett par snabba steg bakom mig och trodde för ett tag att det var Emilia som hade sprungit ikapp mig föör att ge mig ett slg till, men det var Zayn.

"Where are you going Louis?"

"I don't know. I need to think" sen så gick jag ut. Jag visste inte riktigt vart jag var på väg men tillslut så kom jag fram till en stenstrand (?) och där stannade jag. Vad kände jag för Rebecka egentligen? Hon var heltklart inte som alla andra, ja hon var en storstadstjej men hon fick mig att känna någonting som ingen annan någonsin har fått mig att känna. Så betyder det att jag gillar henne? Antagligen, men nu har jag förstört allt.

Emilia

Vad hade jag gjort? Jag hade slagit till Louis Tomlinson! Jag kommer att hamna i fängelse, det här kommer tidningarna verkligen att skriva om, om det kommer ut. Men jag ångrade inte det precis, jag menar han förtjänade det. Hur kan han göra någonting sånt? Han hade fått Rebecka att gråta! Fan, det här kommmer nog inte sluta bra...

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Såja nu kommer äntligen kapitlet! Sorry att det tog lite långtid men jag hade skrivit klart kapitlet och sen så försvann allt! Så för att lugna ner mig så gick jag ut och skrek lite se så klättrade jag upp i ett träd. Ja, jag vet jag är lite konstig men jaja ;)

Förra kapitlet fick vi inga kommentarer så Tomlinson blev väldigt sur ska jag säga. Så nu får ni kommentera ordentligt! :)


 

 
 
SiRl

SiRl

20 maj 2012 09:28

Grymt bra som alltid (Vilket gäller Tomlinsons del också! Jag hann inte kommentera på den..) :)

http://myloveforwriting.bloggplatsen.se

Tomlinson eller Malik

20 maj 2012 19:58

Tack så jätte mycket! :)

/ Malik

 
Ingen bild

Moa

20 maj 2012 11:13

Ni är verkligen jätteduktiga, skriv mer :)

Tomlinson eller Malik

20 maj 2012 19:58

Tack så mycket det betyder mycket att höra det! :)

/ Mailk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tomlinson eller Malik - 24 juli 2012 00:38

Tjena, Tomlinson här igen.   Jag vet att jag inte ska vara här, men jag tänkte bara säga att jag tror att Malik har gett upp, utan att säga något. Så nu tänker jag spara er lite tid genom att säga att den här bloggen är nu offeciellt out of busines...

Av Tomlinson eller Malik - 1 juni 2012 21:33

Louis När jag gick in i rummet blev det knäpptyst och alla stirrade på mig. Killarnas blickar var peppande, medan tjejernas var med avvisande. Speciellt Rebeckas, det såg ut som att hon försökte döda mig med någon sorts lasersyn. Ingen av oss sa nå...

Av Tomlinson eller Malik - 22 maj 2012 17:13

Rebecka Efter att Emilia hade lämnat mitt rum så hörde jag att hon skrek till någon utanför, inte för att jag hörde riktigt vad det var. Sen plötsligt vart det tyst som om någon hade dött. Jag bara satt där i min säng och kunde inte göra någonting ...

Av Tomlinson eller Malik - 21 maj 2012 18:53

Ja, rubriken säger allt. Jag funderar på att lägga ner bloggen. Nu när jag inte har Tomlinson vid min sida när jag skriver längre så skäns det inte lika kul... Visst jag älskar att skriva och allt men jag vet inte om jag borde fortsätta, så därför ...

Av Tomlinson eller Malik - 20 maj 2012 13:25

Nu har jag gjort en ny omröstning, och jag tycker faktiskt att alla ska rösta. Jag är sjukt trött på att skriva när nästan ingen kommenterar, det är ju i alla fall +30 som går in här varje dag.. Så, som det ser ut i omröstningen nu så kommer jag snar...

Här är vi! :)


Det här är våran story om One Direction. Läs, kommentera och sprid! :) xx

Ny? Klicka här så får du veta allt du behöver! :)

Skit i google - fråga oss!! :)

7 besvarade frågor

Vi undersöker...!

Ska jag lägga ner bloggen?
 NEJ! Är du galen?!
 JA! Hallelujah!
 Spelar ingen roll, jag överlever...
 Bryr mig inte...

Letar du efter något...?

Våra senaste, fantastiska inlägg!

Klicka bara, det är enkelt! :)

Annat bra du kan läsa! :)


Ovido - Quiz & Flashcards